Werving & Selectie van professionals voor de publieke sector

Management & Professionals

Op zoek naar de geschikte kandidaat voor een vacante functie? Aardoom & De Jong biedt je snelle en doelgerichte werving- en selectietrajecten van hoogopgeleide professionals. Denk onder meer aan professionals met expertises in Finance, Bedrijfsvoering, Marketing, HR, projectmanagement en juridische zaken.

Onze strategie voor een passende professional

Om je zo efficiënt mogelijk passende kandidaten te kunnen bieden, investeren we vooraf veel tijd in het leren kennen van je organisatie, cultuur en het gewenste functieprofiel.

Na het werven en selecteren van relevante kandidaten, presenteren we een shortlist van meest geschikte professionals. We streven diversiteit na en bieden kandidaten vanuit uiteenlopende invalshoeken. Zij presenteren zich in video-introducties van elk maximaal 45 seconden per persoon.

Het gehele traject vindt plaats onder het vier-ogen principe. Elke stap wordt door een tweede persoon gecontroleerd. Als opdrachtgever kun je hierdoor vertrouwen op een vlekkeloos selectieproces, waarbij onze succesratio boven de 95% ligt.

Profiteer van een branche-overstijgend netwerk

Het is onze ervaring dat veel organisaties profiteren van externe kennis en kunde. Ons branche-overstijgende netwerk brengt je organisatie in aanraking met kandidaten binnen en buiten je eigen sector.

Het kan effectief zijn iemand aan te nemen buiten je eigen branche. Het brengt nieuwe kennis, inzichten en methodieken in je organisatie. Ons branche-overstijgend netwerk helpt organisaties binnen de publieke sector hiervan te laten profiteren.

Om je zo efficiënt mogelijk een geschikte kandidatenlijst te bieden, hanteren we een gestructureerde procedure om je organisatie, cultuur en het gewenste functieprofiel effectief in kaart te brengen.

Onze relaties

Unilever tempo-team Sligro Heineken VION Jumbo