Ons verhaal

Aardoom & de Jong stelt zich tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit bereiken we door directeuren, bestuurders, toezichthouders, managers en professionals te plaatsen in de positie waarin zowel organisatie als individu floreren. Dit doen we voor functies in vast dienstverband en op interim basis.

Met doeltreffende werving & selectie helpen we organisaties met een maatschappelijke taak hun nieuwe collega’s zo doeltreffend mogelijk te selecteren.
Door de verschillende achtergronden van onze consultants beschikken we over een wijdvertakt branche-overstijgend netwerk. Onze consultants zijn bevlogen, persoonlijk en bijten zich vast in je vraagstuk.

Aardoom & de Jong beschouwt het aantrekken van een nieuwe professional of executive als meer dan het invullen van een functie. Elk individu is een aanwinst van frisse kwaliteiten, inzichten en werkwijzen.

Daarnaast is Aardoom & de Jong ook de partner voor adviesvraagstukken op het gebied van strategie, (top)structuur, bemensing en ontwikkeling. Deze adviestak is onlangs uitgebreid met diversiteit & inclusie

Wij hebben ook een eigen leiderschapsprogramma: YEPP (Young Executive Public Program). YEPP selecteert, detacheert en ontwikkelt de leiders van de toekomst die niets liever willen dan een bijdrage leveren aan de publieke sector.

Hoe het is begonnen

Aardoom & de Jong vindt zijn oorsprong nagenoeg een decennium geleden. Maarten Aardoom en Philippe de Jong sloegen de handen ineen. Ze richtten een werving & selectiebureau op dat zich geheel toespitst op de behoeften van de publieke sector.

Werkwijze? Efficiënt en doortastend. Vakkundig in het werving- en selectieproces en inhoudelijk bekend met actuele thema’s die spelen binnen de publieke sector. Sfeer? Persoonlijk en vernieuwend. Ondertussen is Aardoom & de Jong uitgegroeid tot een bekend en gerespecteerd werving & selectiebureau voor de publieke sector en goede doelen. Aardoom & de Jong heeft door de jaren honderden kandidaten geplaatst bij trouwe, tevreden klanten.

Inmiddels opereert Aardoom & de Jong vanuit drie kantoren in Utrecht, Zwolle en Eindhoven. 

Aardoom & de Jong: persoonlijk, voortvarend, vakkundig en vernieuwend!

Download hier onze infosheet.  

Contact

Onze relaties

Unilever Sligro VION Heineken tempo-team Jumbo